Răzvan Vitionescu, unul dintre cei mai îndrăgiți tineri fotografi din orașul de pe Bega: „Timișoara chiar mă inspiră”

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Fotografiile tânărului artist Răzvan Vitionescu, care surprind orașul de pe Bega în cele mai frumoase ipostaze, sunt apreciate de mii de timișoreni pe rețelele de socializare. Cine este tânărul artist și cum anume îl inspiră Timișoara?

„Timișoara chiar mă inspiră. Sunt bucuros că locuiesc într-un oraș atât de ofertant din punct de vedere fotografic, un oraș romantic pe care îl imortalizez an de an, în toate anotimpurile. Cu timpul am învățat că lumina joacă un rol foarte important în fotografiile mele (…), dar nu definitorie, pentru mine cele mai importante aspecte sunt răbdarea și perseverența. (…) Așa au apărut probabil cele mai spectaculoase fotografii ale mele. Tratez fiecare fotografie ca pe o clipă unică, irepetabilă. Chiar dacă râul Bega și clădirile orașului vor fi acolo și a doua zi, totdeauna vor exista elemente care să transforme scena.”, a declarat Răzvan pentru expressdebanat.ro.

Răzvan Vitionescu este absolvent de Științe Economice și Drept, dar spune că îi place să creadă că are înclinații artistice – tânărul afirmă că petrece ore întregi ascultând muzică de pian și că are chiar și o pianină, care a trecut pe locul doi, de când fotografia ocupă primul loc.

„Chiar dacă fotografia nu o consider neapărat o artă, în schimb ascult multă muzică la pian, petrec ore ascultând. Asta m-a și făcut să îmi cumpăr o pianină, pe care se pune praful, din păcate. Este nevoie de foarte multe ore de studiu, dar fotografia îmi ocupă tot timpul. Am început din pasiune, asta e clar. Deși nu am urmat niciun fel de curs, pot spune că am învățat din toate părțile, fie de pe Internet, fie câte un sfat de la alți pasionați de fotografie cu care m-am intersectat. Însă pot spune cu certitudine că cel mai mult am învățat pe teren, ieșind zilnic la fotografiat și lovindu-mă de fel și fel de probleme pe care le remediam din mers.”, ne-a mai spun Răzvan.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Fotografiile tânărului au sute de distribuiri pe pagina sa de Facebook și rar trece o zi fără o nouă creație care să surprindă orașul de pe canalul Bega. Una dintre pozele recente impresionante este cea în care se văd Munții Țarcu în depărtare chiar din centrul Timișoarei.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/