Răzvan Simulescu: „Votul de astăzi îl dăm pentru simplul fapt că vreme de 30 de ani România s-a aflat într-un continuu conflict politic”

Echipa PPUSL a mers astăzi la vot cu gândul la a pune punct eternului conflict politic derulat, de-a lungul a 3 decenii, în România. Totodată, spun membrii PPUSL, este important să redobândim încrederea în România.

Prezenți la urne înainte de prânz, candidații PPUSL au mers la vot în echipă. Președintele formațiunii, totodată candidat la Camera Deputaților, Răzvan Simulescu spune că votul de astăzi este pentru liniște și pentru recâștigarea încrederii în țara noastră și în semeni. „Votul de astăzi îl dăm pentru simplul fapt că vreme de 30 de ani România s-a aflat într-un continuu conflict, într-o continuă luptă politică, din care nu a ieșit nimic bun. Doresc oprirea acestui conflict, în special din cauză că trăim într-o vreme de pandemie, cu o criză economică iminentă și dorim să redobândim încrederea în România, în români. Este cel mai important motto care trebuie interiorizat și trebuie să trăim cu adevărat acest sentiment de încredere patriotică în România”.

În ceea ce privește campanie electorală, Răzvan Simulescu spune că a fost puternic marcată de pandemie. „A fost o campanie petrecută mai mult în mediul online, am încercat să evităm un contact direct cu oamenii, am încercat să îi protejăm, am încercat să ne răspândim mesajul prin mijloace alternative cum ar fi media, fluturași și afișe pe panouri. Ne-am hotărât să nu ieșim pe stradă, pentru că, înainte de toate, punem siguranța cetățenilor”.