Răzvan Parpală: Echipa este mai puternică!

Antrenorul echipei de volei masculin Banatul Caransebeș s-a declarat mulțumit de felul în care s-a prezentat echipa la primul meci din 2017, precum și de achizițiile făcute în iarnă.

Răzvan Parpală e bucuros în primul rând că băieții săi au trecut peste accidentările care le-au dat gugulanilor atâtea bătăi de cap la finele anului trecut, dar și de faptul că noile achiziții se integrează bine în echipă. Dacă sârbul Nemanja Stefanovic nu s-a adaptat deloc la Banatul și a preferat să plece în această iarnă de la Caransebeș, ucraineanul Stanislav Kornienko pare să se fi integrat perfect în echipa antrenată de Răzvan Parpală. Celălalt nou venit, Cristian Carabali, a jucat mai puțin în meciul cu Unirea Dej, dar și în el oficialii caransebeșeni își pun mari speranțe.

„Prin cele două achiziții, universalul și libero-ul, ne-am întărit, spun eu, dar am avut un meci greu cu Unirea Dej. A fost primul meci din 2017, un început bun și sper să avem parte în continuare și de alte victorii. Kornienko s-a integrat foarte bine, mi se pare un jucător de calitate, cu dorință de joc, un jucător cu experiență. Echipa cred că este mai puternică acum, deși noi am avut două luni foarte proaste, am avut mulți accidentați și asta a contat foarte mult. Acum ne antrenăm bine, la capacitate maximă. Mai e de lucrat la omogenitate, făcând schimbările acestea durează ceva timp pentru a ne omogeniza”, a declarat antrenorul Parpală.

Acesta a vorbit din nou și despre obiectivul echipei la finele sezonului: locul șase. „Sunt șanse dacă vom continua bine. Ăsta e locul pe care vreau să-l obținem!”, a spus Parpală.