Razie în judeţul Timiş! Amenzi şi aproape 2.000 de autovehicule verificate

Poliţiştii timişeni sunt pe urmele celor care încală legea. Aceştia au efectuat o razie în întregul judeţ care a avut ca scop combaterea încălcării normelor rutiere. Peste 400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, cu o valoare de peste 160.000 de lei.

,,În data de 21 spre 22 februarie, polițiștii judeţului Timiş au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, în data de 21 spre 22 februarie, pe drumurile publice din județul Timiș au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de la rutieră și ordine publică”, arată reprezentanţii IPJ Timiş.

Oamenii legii şi-au propus să depisteze persoanele urmărite, să-i identifice pe cei care comit infracţiuni, dar şi pe cei care conduc fără să respecte legea. Ca urmare, au fost verificate aproape 2.000 de autovehicule şi au fost reţinute 39 de premise de conducere. Mai mult, în urma controalelor, au fost aplicate 431 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate depăşeşte 160 000. În urma activităților desfășurate au fost depistate şi 20 de infracțiuni flagrante.