Războiul continuă! Senatorul Chisăliță nu va vota Guvernul care „se chinuie să se nască”

Pacea e departe de a se instaura în zona politică din România. Orgoliile, piedicile și arătatul cu degetul rămân principalele îndeletniciri ale celor pe care i-am ales să ne facă bine. Mult blamatul Guvern Dăncilă a căzut, dar cine-și dorește unul nou?

România a ajuns într-o perioadă critică, a răzgândirilor, răzbunărilor, neasumărilor și acuzațiilor la nivel înalt, iar consecințele se răsfrâng asupra oamenilor de rând, vinovați doar pentru că au pus (sau nu?) ștampila. Cert este că țara noastră se află în momentul desemnării unui nou guvern. Lucru simplu, dar nu și pentru o clasă politică pentru care „colaborare” este un cuvânt străin.

De joi, Guvernul Dăncilă e istorie. Și dacă în primă fază social-democrații, prin vocea președintelui, dădeau de înțeles că vor susține noul executiv, motivând că „nu putem ține țara în instabilitate, pentru că ar avea urmări atât în plan intern, cât și în plan extern”, astăzi au întors-o ca la… București. Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a spus că PSD nu votează niciun Guvern! „Răzgândirea” de început de săptămână e susținută și de senatorul din Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță.

„Moțiunea a trecut. Guvernul «meu» așa cum îl dorește președintele României, Klaus Iohannis se «chinuie să se nască»! Am auzit în spațiul public opinii care ne «îndeamnă» pe noi cei de la PSD să votăm «nașterea» noului guvern! Unul din motive ar fi să nu cumva să ajungem la anticipate! Vreau să subliniez un lucru: personal NU VOI VOTA ACEST GUVERN chiar dacă acest lucru înseamnă anticipate! Nu voi fi niciodată de acord să girez prin votul meu un Guvern în care nu cred! Deci: «multe succesuri» celor ce au votat moțiunea, iar astăzi ar trebui să susțină formarea noului Guvern!”, este mesajul parlamentarului PSD.