Război rece în online între Nicolae Robu și Dominic Fritz. Primarul a ieșit la atac cu un sondaj online!

Deși a precizat în nenumărate rânduri că nu are niciun fel de interes pentru contracandidații săi la funcția de primar al Timișoarei, Nicolae Robu și-a exprimat pe pagina personală de Facebook atitudinea lui față de candidatura lui Dominic Fritz. 

Împătimit al sondajelor publice, Nicolae Robu întreabă comunitatea sa online ce părere are despre candidatura unui șomer întreținut. Robu a precizat în postarea de pe Facebook că actul său este total ,,depersonalizat ” și că sondajul este creat din dragoste pentru oraș. De asemenea, a precizat că niciodată în istoria Timișoarei, partidele nu au propus candidați care să nu aibă o activitate nobilă.

În urmă cu ceva timp, Nicolae Robu preciza în ședințele de partid ale filialei PNL Timiș că cei din USR se folosesc de notorietatea lui și făcea un apel public prin care cerea presei să nu îl mai asocieze cu diverși candidați. ,,Nici nu știu și nici nu mă intereseză cine îmi vor fi contracandidați. Eu nu o să dau replică niciodată niciunui X”, spunea nu demult primarul Nicolae Robu.

Cum i-a răspuns Dominic Fritz, candidatul USR la funcția de primar

Dominic Fritz i-a răspuns tot online primarului și a clarificat poziția sa. În postarea de pe pagina personală de Facebook, Fritz susține că tabăra lui Robu, ,,sistemul vechi”, aduce injurii și informații eronate la adresa sa. Dominic Fritz a clarificat în postarea sa de pe Facebook salariul pe care îl primea din funcția în Administrația Prezidențială Germană, că el poate reveni oricând la funcția sa și de asemenea a invocat și justificat veniturile suplimentare. De asemenea, Fritz îi transmite lui Robu că, prin modelul său, poate renunța la cele două salarii concomitente care depășesc valoarea de 12.000 lei lunar. Răspunsul complet al lui Fritz poate fi accesat aici. La final, Fritz a invitat comunitatea să voteze în sondajul publicat de Nicolae Robu și a completat: ,,Doar să nu uitați să votați și în iunie”, spune Fritz pe pagina sa de Facebook. Fritz este în atenția timișorenilor în urma declarației sale conform căreia el în prezent nu are loc de muncă și nici cheltuieli extra, întrucât locuiește la concubina sa.