Raul Olajos: „Îndemn cetățenii să vină la vot! Avem șansa să penalizăm impostura și să schimbăm incompetența”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Co-președintele USR PLUS Timiș, Raul Olajos, a votat, duminică, pentru schimbare și o Românie fără hoție. 

„Am votat cu un gând de schimbare și pentru o Românie fără hoție și, totodată, îndemn cetățenii să vină la vot pentru că o dată la patru ani avem șansa să penalizăm impostura și să schimbăm incompetența. În rest, din păcate suntem pasivi și sper ca astăzi să reușim să reacționăm printr-un vot decisiv, ferm și hotărâtor. Din datele statistice prezentate (n.r, cu privire la prezența la vot) suntem sub media națională, ceea ce este îngrijorător. Mai am speranțe ca până la ora 21 să iasă totuși lumea la vot și să avem o șansă la schimbare.”, a declarat Raul Olajos, la ieșirea de la urne.

Potrivit co-președintelui USR PLUS Timiș, prezența scăzută la vot „avantajează aceeași jucători, partidele mari: PSD și PNL”.

Raul Olajos a venit la vot însoțit de doi dintre candidații USR PLUS la alegerile parlamentare. Oana Chirilă candidează pentru Camera Deputaților, iar Mircea Vancia – pentru Senat.

1000x100 (4)

„Sunt două profile clasice pentru USR PLUS. Oana este o ONG-istă tânără, de 26 de ani, care se luptă pentru prezervarea patrimoniului, o arhitectă la bază, fără abordarea prăfuit interesată a candidaților pe care îi regăsiți pe listele partidelor tradiționale. Și Mircea Vancia care vine din mediul antreprenorial. Are un business propriu, în domeniul serviciilor, livrează în HORECA. Astăzi se chinuie să supraviețuiască din cauza contextului pandemic. Sunt profile sănătoase care ne reprezintă și care, în același timp, vor evolua din punct de vedere politic și administrativ în următorii 4, 8 ani.”, i-a prezentat Olajos.

După o campanie atipică, desfășurată în online, Olajos speră ca în urma alegerilor de duminică, USR PLUS să acceadă la guvernare. „Cam aceasta este linia abordată la nivel național. Ieri am avut o Convenție Națională și se ia în calcul intrarea la guvernare, dacă cetățenii ne îndrituiesc cu procente suficiente ca să contăm acolo, să îi reprezentăm și împreună să facem o majoritate cu PNL, singurul apropiat de structura noastră ideologică și valorică.”, a concluzionat Olajos.

Până la ora 16, prezența la vot în județul Timiș a fost de 20,35%, iar în Timișoara au ieșit la urne 21,37% dintre cetățenii cu drept de vot.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/