Raritate în Consiliul Local Reșița: secretarul Bucur a intervenit în dezbateri!

Garantarea creditului pentru achiziția autobuzelor și depoului pentru viitoarea societate de transport local a generat cele mai ample discuții în Consiliul Local Reșița, grupul PSD refuzând să garanteze pentru un asemenea credit pe care, spuneau ei, nu l-ar putea controla.

Deși de multe ori nu se pronunță nici când este provocat, mulțumindu-se să dea doar avizele de legalitate sau să lămurească diverse chichițe procedurale, secretarul Lucian Bucur a impresionat în ultima ședință tocmai pentru faptul că a decis să se implice în această dezbatere, deși era clar una politicianistă, între majoritatea PNL-PV și cei din PSD.

„Am garantat și pentru Aquacaraș, iar această societate nici măcar nu este a Consiliului Local”, a arătat secretarul Lucian Bucur, iritat până și el de dorința fulminantă de blocare a proiectului societății de transport local.

leader board 728 x 90 px

Pentru cei care cunosc îndeaproape activitatea Consiliului Local Reșița, este limpede de observat că secretarul Lucian Bucur se implică extrem de rar în dezbateri, mai ales când ele sunt tranșate între lideri politici, și nu punctual, pe anumite elemente. Dar, probabil, de această dată până și secretarul a sesizat importanța acestui proiect pentru oraș și nu s-a putut abține…