Rapid 2.30, Spartak Moscova 2.00 și Genk 1.70 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

fotbal:fc farul constanta gaz metan medias, liga 1 casa pariurilor (25.07.2021)
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Pas cu pas revin cele mai tari competiții din Europa și vă pregătim meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

Rapid – Farul (ora 21:30) cota 2.30

Duel de tradiție în această seară pe Arena Națională, unde Rapid primește vizita Farului de la 21:30. Giuleștenii au avut un start excelent de campionat cu două victorii din două meciuri, spre deosebire de Farul care a călcat greșit în etapa de debut contra Utei.

După fuziunea Viitorului cu Farul, putem spune că cele două s-au duelat în ultimele sezoane în liga secundă, iar victoriile au fost împărțite. Rămâne de văzut dacă alb-vișinii își vor concretiza statutul de favoriți printr-o victorie în această seară.

FK Samara – Spartak Moscova (ora 19:00) cota 2.00

untitled design set 970x90 px

În această seară de la 19:00 Samara și Spartak deschid etapa a doua din campionatul Rusiei. Ambele echipe au pierdut în etapa de debut de săptămâna trecută, așa că ne așteptăm la foame de puncte din partea ambelor formații. Moscoviții au luptat sezonul trecut pentru trofeul de campioni până-n ultimele etape și au terminat pe locul secund, cee ace le-a adus calificarea în turul trei din Uefa Champions League, acolo unde vor întâlni pe Benfica săptămâna viitoare.

Genk – Oostende (21:45) cota 1,70

Genk și Oostende inaugurează etapa secundă din Belgia în această seară de la 21:45. Cele două au avut un start de sezon mai puțin reușit, Oostende pierzând fără drept de apel cu Charleroi iar Genk remizând pe terenul celor de la Standard Liege.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/