Raoul Trifan (USR): „PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD”

raoul trifan senat
banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Senatorul USR de Timiș Raoul Trifan apreciază că direcția de modernizare a țării va fi stopată prin noua coaliție de guvernare care se creionează între PSD și PNL. 

„În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoția alături de PSD.”, spune Raoul Trifan. În opinia parlamentarului, prin noua coaliție, cele două partide au decis să își păstreze privilegiile, liderii acestora pierzând contactul cu România reală.

„Se instalează la putere o coaliție a hoției formată în jurul PNL și PSD care va bloca orice reformă a statului. Direcția de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL și PSD au decis să-și păstreze privilegiile, pentru baroni clientela de partid, conduse de lideri care au pierdut contactul cu România reală. PNL și PSD vin la putere împotriva voinței votanților care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD. Astăzi, PNL trădează votul primit. România avea o șansă la dezvoltare, șansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale și a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale și autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD. Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm și împotriva alianței toxice dintre PNL și PSD. ”, spune senatorul USR Raoul Trifan.

1000x100 casa brutarului

CITEȘTE ȘI: Alin Nica: „Varianta cu un premier de la PSD, doar în cazul în care PNL nu va fi în coaliția de guvernare. Nu întrevăd o astfel de variantă”

expres banat 1000x100 (2)