UPDATE. Rămânem în Ligă!

Acesta este obiectivul cu care HC Caraş-Severin s-a deplasat la Sebeş, pentru turneul de baraj în urma căruia se vor desemna ultimele două echipe ce vor completa tabloul Ligii Naţionale pentru sezonul 2014-2015.

UPDATE, ora 11.15

Conform tragerii la sorți, HC Caraș-Severin va juca în al doilea meci al zilei de astăzi cu CSM Călărași. Mâine, elevii lui Aihan Omer vor întâlni CS U Suceava, iar în ultima zi, sâmbătă, HC Pitești. Pentru a evita pe cât posibil căldura din sală, reprezentanții celor patru echipe au hotărât ca meciurile de azi și mâine să se joace de la ora 17, respectiv 19. Pentru sâmbătă rămâne programul stabilit inițial. „Are mai puţină importanţă ordinea meciurilor. Noi trebuie să fim pregătiţi şi să le câştigăm pe toate”, a spus Aihan Omer.

Astăzi, ora 9.00

Aihan Omer şi elevii săi au ajuns încă de ieri la Sebeş, dar veştile care vin înaintea meciurilor cu CS U Suceava, HC Pitești și CSM Călărași nu sunt cele mai bune. La antrenamentul de ieri, portarul Marocico (foto) a resimţit dureri la spate şi a ieşit după numai 20 de minute. E vorba de o întindere şi, deocamdată, prezenţa sa în primul meci al turneului, care e programat astăzi, e incertă pentru moment. Lotul Reşiţei e şi aşa destul de subţire, dar Aihan Omer spune că nu mai e loc de scuze, HC Caraş-Severin trebuind să-şi păstreze locul în Liga Naţională indiferent de condiţii. „Sunt trei meciuri decisive, cu miză mare, în care efortul va fi pe măsură. Trebuie să dăm totul şi să rămânem în prima ligă. Nu subestimăm niciun adversar, trebuie să jucăm foarte serios fiecare din cele trei meciuri şi atunci sunt convins că va ieşi bine pentru noi acest turneu de baraj”, a declarat Aihan Omer.

La antrenamentul de ieri, handbaliştii reşiţeni s-au întâlnit cu foştii lor colegi, Pârâianu, Tucanu, Popovici, Vizhbovskyy sau Andrei, care au înbrăcat tricoul Reşiţei în anii trecuţi, dar şi cu antrenorul Sabin Dacău, care a stat în mai multe rânduri pe banca UCMR-ului. Cu toţii apără acum culorile clubului din Călăraşi. „Nu va fi uşor, cred că vor fi meciuri echilibrate, dar sper ca noi şi Reşiţa să ocupăm primele două locuri”, a spus Sabin Dacău. „Nu e nicio poliţă de plătit, dar asta nu înseamnă că nu vrem să câştigăm. Sper ca echipele de pe primele două locuri să fim noi şi Reşiţa”, a spus şi Rică Pârâianu, omul care a făcut istorie pe semicerc în tricoul Reşiţei.

Astăzi, la ora 11, are loc tragerea la sorţi a meciurilor. Primele meciuri se joacă astăzi, de la ora 16, respectiv 18. Mâine se joacă după acelaşi program, pentru ca sâmbătă partidele să fie programate de la ora 11, respectiv 13.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru live text de la toate cele trei meciuri ale reşiţenilor!