Răfuială între țigani la Bocșa, patru persoane înjunghiate. Mascaţii, nevoiţi să intervină la Spitalul Judeţean!

Din nou au avut ceva de împărțit familiile de țigani din Bocșa și din nou a fost nevoie apoi de intervenția mascaților pentru a-i proteja pe medicii și personalul Spitalului Județean de Urgență din Reșița. În urma încăierării, patru persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate.

Încăierarea, potrivit comisarului șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, ar fi avut loc în jurul orei 12 în fața unui supermarket din Bocșa. Cineva dintre cei de față a sunat la 112, iar apoi, la vederea polițiștilor, grupurile de țigani s-au dispersat rapid. Mai puțin patru persoane din aceste grupuri, care, având mai multe plăgi înjunghiate, au necesitat transportul la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Deși nici unul dintre cei patru înjunghiați nu are viața pusă în pericol, medicii îi țin încă sub observație, fapt pentru care în curtea Spitalului Județean de Urgență din Reșița se află și la această oră aproximativ 50 de persoane, venite la spital pentru a-și regla conturile din răfuiala întreruptă de polițiști.

leader board 728 x 90 px

Din păcate, deși ar fi trebuit să se ocupe de îngrijirea celor patru înjunghiați, medicii au fost nevoiți să ceară sprijinul mascaților, care au intervenit de urgență pentru a asigura liniștea și ordinea publică la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.