UPDATE. Răfuială în benzinărie! Agresorii au atacat cu un briceag și s-au făcut nevăzuți!

Stare de alertă într-o benzinărie din Oravița! Un bărbat a fost rănit în urma unei altercații, iar autorii faptei s-au făcut nevăzuți. A fost nevoie de filtre ale Poliției pentru a-i prinde pe agresori.

Un apel la 112, efectuat astăzi în jurul orei 17, anunța o agresiune într-o benzinărie din Oravița. Potrivit sesizării, mai mulți bărbați s-ar fi luat la bătaie, unul dintre ei fiind rănit. Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene, spune că este vorba despre 3 persoane din Caraș-Severin. La un moment dat, una dintre ele a scos un briceag cu care și-ar fi atacat victima.

Imediat după producerea incidentului, cei doi agresori au fugit cu o mașină, fiind opriți de oamenii legii în drum spre Reșița. Aceștia s-au întors la Oravița cu mașina Poliției pentru audieri, în timp ce victima lor a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Potrivit medicilor care au preluat-o, viața sa nu a fost pusă în pericol.

leader board 728 x 90 px

În cauză se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, însă nu este exclus ca, pe parcursul anchetei și în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, încadrarea faptei să se schimbe.

Luni, 30 iulie – ora 10.20

Polițiștii cărășeni revin cu detalii despre conflictul izbucnit duminică după-amiază într-o benzinărie din Oravița. Potrivit oamenilor legii, victima este un bărbat de 41 de ani din Vărădia. Acesta a ajuns la spitalul din Reșița cu plăgi înjunghiate, însă polițiștii subliniază din nou că viața nu i-a fost pusă în pericol.

În fapt, ar fi vorba despre un conflict mai vechi al victimei cu agresorii care s-a dovedit că au fost 3, și nu 2, așa cum se cunoștea inițial. Cei 3 agresori au 45, 21 și 32 de ani, unul dintre ei fiind din Grădinari, iar ceilalți doi având domiciliul în afara țării. Toți 3 au fost reținuți pentru 24 de ore.

Numărul infracțiunilor a crescut, astfel că s-a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.