Răfuială ca în Vestul Sălbatic! Dreptate împărţită cu furca, pe o stradă din Oravița!

Intervenție în forță a jandarmilor pe o stradă din Oravița! Doi bărbați, trecuți de prima tinerețe, s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei a trecut la violențe! Victima sa a ajuns la spital.

Vineri seară, în jurul orei 22.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Grupei de Ordine şi Siguranţă Publică Oraviţa a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin tulbură ordinea şi liniştea publică pe strada Broşteni din oraș.

„Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au constatat că numitul B.V., în vârstă de 59 ani, domiciliat în oraşul Oraviţa, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului de băuturi alcoolice l-a agresat fizic pe numitul B.C., în vârstă de 68 de ani, lovindu-l în repetate rânduri cu o furcă, provocându-i mai multe leziuni în zona bazinului şi a membrelor inferioare”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

leader board 728 x 90 px

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj medical al Ambulanţei şi transportată la Spitalul Orăşenesc Oraviţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”. Actele au fost predate Poliţiei Oraviţa pentru continuarea cercetărilor.