Rafting pe Cheile Nerei. Nu ratați super aventura!

rafting pe cheile nerei
casinoherculane by sungarden

Ia-ți gașca de prieteni și vino la o plimbare cu barca, pe Cheile Nerei, cu porțiuni de rafting de dificultate ușoară, în perioada 10 – 12 mai, 2024.

Cheile Nerei-Beușnița National Park, sălbatice și izolate te așteaptă să le descoperi, într-o super aventură, cu barca, pe întreaga lor lungime.

Într-un colț îndepărtat al Banatului se află unul dintre cele mai frumoase locuri din România: Cheile Nerei, unde pădurile nesfârșite, lacurile de o culoare aproape ireală, peșterile, cascadele cu apă învolburată, vegetația luxuriantă de climă submediteraniană, pereții albi de calcar și stâncile colțuroase, printre care Nera curge liniștit, sunt o încântare pentru orice iubitor al naturii.

Din fericire, Cheile Nerei sunt prea sălbatice și izolate, așa că cei care se încumetă să traverseze sunt puțini, lăsând astfel natură neatinsă de mâna omului. De data aceasta sunteți invitați la o plimbare cu barca pe Cheile Nerei, cu porțiuni de rafting de dificultate ușoară, în perioada 10 – 12 mai, 2024.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Traseul de dificultate scăzută este destinat începătorilor, iar cei care vor spune prezent trebuie să știe că programul este următorul:
Se pleacă de vineri, 10 mai ora 16, din Timișoara, se ajunge pe Cheile Nerei, se va face cazarea la o pensiune din Valea Beiului, iar seara o să o petreceți la un foc de tabără și un grătar. Doritorii pot sta și la cort! A doua zi, dimineața, se va pleca spre locul de intrare în bărci și se va parcurge întreaga lungime a cheilor râului Nera. (20km) Traseul până la locul unde se va intra în bărci, se va face cu microbuzul!

Duminică, 12 mai, înainte de a pleca acasă, se va face o scurtă plimbare pe Valea Beiului, vizitând Ochiul Bei și Cascadele Beușniței.
Prin urmare, dacă te încadrezi și tu în această descriere, trebuie să dai un mesaj paginii Arian Adventures, pentru mai multe detalii și înscrieri, sau sa accesezi linkul de mai jos:
https://forms.gle/41PcamUupt7pu4WE9

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/