La Zervești au înflorit narcisele. Așteaptă doar să le vizitați și să le fotografiați!

narcise
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Parfumul a mii de narcise au învăluit iarăși comuna cărășeană Zervești. Narcisele au îmbrăcat miresmele de vară și și-au scos frumusețea în văzul soarelui.

Frumoasele narcise sălbatice din Zervești așteaptă să fie vizitate și fotografiate. Fâneața de narcise a devenit renumită prin frumusețea și naturalețea sa sălbatică, și pentru că este o zonă sălbatică, plină de natură care merită ocrotită, aceasta a fost declarată și arie protejată.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Florile se întind pe o suprafață de aproximativ 40 de hectare, pe care narcisa de munte crește spontan, fără a fi influențată de mâna omului, iar în fiecare primăvară florile de mai de la Zervești își fac simțită prezența, chiar dacă mult mai răsfirate decât odinioară. Și anul acesta poienile sunt pline și Comoara Muntilor-trasee montane-Mircea Zahan vă invită la o plimbare în zonă. Se va pleca dimineața, în 12 mai, și returul – seara.

Turiștii pot sta câteva ore, plimbându-se și fotografiind narcisele, pentru ca mai apoi să servească masa la un local din apropiere. Narcisele își așteaptă admiratorii, în toată splendoarea lor, până la finalul lunii, iar vizitatorii au ocazia de a se bucura de natură, dar și de mireasma unică răsfirată de vânt. Mai mult decât atât, se pot întoarce acasă și cu două-trei fire din florile care au ajuns să caracterizeze localitatea Zervești.
Pentru înscriere sau alte detalii sunteți rugați să sunați la numărul de telefon:  07701921
versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/