Radu Vasiu, profesor emerit al Universității Politehnica Timișoara

radu vasiu profesor emerit upt
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Profesorul Radu-Adrian Vasiu este profesor emerit al Universității Politehnica Timișoara, marcând peste 4 decenii la catedră.

Personalitate remarcabilă, a marcat definitoriu activitatea Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, dar și a Universității Politehnica Timișoara, remarcându-se prin contribuții științifice de amploare și prin abordarea meticuloasă a aspectelor didactice și manageriale.

Prin combinarea sinergică a acestor aspecte, a facilitat transferul de cunoștințe inginerești de înaltă calitate către numeroasele generații de studenți, promovând în același timp armonia în cadrul echipei didactice, al cercetătorilor pe care i-a coordonat și al Senatului UPT.

La eveniment au participat rectorul Universității Politehnica Timișoara, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, cadre didactice din conducerea UPT, reprezentanți ai Senatului, colegii din Facultatea de Electronică Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, colaboratori, prieteni, foști și actuali studenți.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Titlul de profesor emerit îi revine „pentru contribuția excepțională adusă prestigiului intern și internațional al UPT în domeniul învățământului superior, cercetării științifice și managementului universitar”.

Evenimentul s-a încheiat cu un intermezzo muzical susținut de soliștii Diana Zaharia și Marius Zaharia, de la Opera Română Timișoara, acompaniați la pian de Angela Balici.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/