La Armeniș, despre plante cu Oana Frențiu

campusul we wilder de la armenis
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Timp de trei zile, va fi ținută o adevărată „lecție” deschisă, chiar în sânul naturii.

Participanții la evenimentul găzduit de campusul WeWilder Armenis vor avea ocazia să deprindă cunoștințe despre plantele comestibile și cele folosite ca ingrediente în cosmetice. Pentru că flora spontană este plină de asemenea plante, foarte nutritive, care cresc în soluri bogate în mediul natural.

În acest week-end, participanții la eveniment vor cutreiera câmpurile alături de Oana Frențiu, de la care vom învăța cum să recunoască o parte dintre plantele utile. Apoi, vor deprinde o serie de aplicații practice de cosmetice, pe care Oana le-a acumulat în ani de muncă pentru brandul său de cosmetice. Apoi, chef Noemi Hugel le va împărtăși celor prezenți o parte din cunoștințele sale legate de crearea de diverse feluri aromatice iar Dosia Vela va transmite din cunoștințele sale tradiționale despre plante.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Nu vor lipsi workshop-urile, cafele de origine și băuturi reci din siropuri naturale. Toate ingredientele sunt procurate din zonă, fapt pentru care mulți dintre cei care ajung în zonă apreciază gustul unic al preparatelor locale de la Armeniș.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/