Putere deplină pentru Andrei Ungur! Marcel Vela nu mai are niciun cuvânt de spus în PNL Caransebeș!

Senatorul Marcel Vela, președintele liberalilor cărășeni, a explicat pentru expressdebanat.ro că nu are niciun amestec în negocierile care se poartă la Caransebeș pentru instalarea unui nou viceprimar.

Liberala Andra Pleșa ar fi urmat să fie propusă pentru funcția de viceprimar, idee agreată până și de primarul Felix Borcean, care s-a apropiat din nou de unii dintre foștii săi colegi de partid. Când totul părea foarte limpede, edilul-șef a mutat din nou surprinzător. A retras proiectul de hotărâre de pe Ordinea de zi chiar înainte să fie făcute nominalizările. Câteva zeci de ore mai târziu, Bebe Pasere a obținut în instanță suspendarea Hotărârii prin care fusese revocat din funcția de viceprimar. Legalitatea Hotărârii respective urmează să fie stabilită tot de instanță, astfel că fotoliul de vice se joacă în continuare. În celelalte jocuri, în negocierile care se poartă de ceva vreme în Consiliul Local, Marcel Vela susține că nu are niciun amestec.

„Nu am făcut nicio declarație pe tema viceprimarului de la Caransebeș, nu mă ocup de Caransebeș. Sunt președintele PNL Caraș-Severin, senator al României. Eu de când sunt președintele filialei am aplicat un management de descentralizare a managementului. Asta înseamnă că fiecare organizație locală sau zonă tradițională își organizează activitatea astfel încât să fie performantă. Am lăsat libertate de mișcare organizațiilor locale, partidul este un organism viu, așadar, la Caransebeș nu decid eu ce se întâmplă. Acolo președinte este Andrei Ungur, secretar de stat. El cu colegii din Biroul Local, decid ce fac și ce nu fac! Chiar dacă eu sunt sau nu de acord cu deciziile lor, nu mi le exprim niciodată. Decizia o ia domnul Andrei Ungur! Cu echipa de acolo! Eu nu intru în discuții pentru că nici nu vreau să influențez în vreun fel, nici nu vreau să tratez Caransebeșul altfel decât tratez Băile Herculane sau Oțelu Roșu. Sunt echidistant, sunt președintele filialei și toate organizațiile au libertatea de a decide cu sau fără voia mea. Evident că există un filtru final, la nivel de Birou Politic Județean, dar eu ca președinte nu intervin în managementul local sau zonal”, a explicat președintele Vela.