Pușcărie cu executare pentru Marius Cîrpean și fiul acestuia

Fostul comisar șef al Gărzii de Mediu Caraș-Severin, Marius Cîrpean, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc, iar fiul acestuia, Dacian Darius Cîrpean, la 2 ani și trei luni de închisoare.

Marius și Darius Cîrpean au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT pentru trafic de droguri, cel din urmă având și acuzația de consum de droguri.

Din cercetărie procurorilor reiese că cei doi, tatăl și fiul, ar fi început să cultive cannabis pentru consumul propriu și că, treptat, aceștia au trecut la o cultură mai serioasă, fapt pentru care au început să și comercializeze drogul. Pentru înființarea culturii, cei doi s-au documentat pe internet, dar s-au folosit și de bogatele cunoștințe ale lui Marius Cârpean, care este absolvent al Universității de Agronomie.

Tot de pe internet s-au informat și cu privire la posibilitățile de aprovizionare atât pentru semințele necesare realizării unei culturi indoor (adică în interiorul casei), dar și a unei culturi outdoor, adică acea uriașă cultură din grădina casei.

CITEŞTE ŞI: Marius și Darius Cîrpean au fost trimiși în judecată. Fabrica de droguri, aprovizionată prin firme de curierat!

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Timișoara, judecătorul de la Tribunalul Caraș-Severin prelungind cu 60 de zile și controlul judiciar al celor doi. Ambele pedepse au fost pronunțate cu executare, cei doi primind ca pedepse complementare și accesorii interzicerea mai multor drepturi civile.