Pune capăt iernii! Ia-ţi cel mai ingenios costum şi alătură-te carnavalului iniţiat de Nevo Parudimos

Sfârșitul de săptămână se anunță promițător pentru reșițeni. La inițiativa voluntarilor internaționali ai Asociației Nevo Parudimos, aceștia sunt așteptați să devină actorii principali ai balului de măști și costume ingenioase, carnavalul organizat reprezentând cadrul perfect pentru a alunga iarna și a întâmpina așa cum se cuvine primăvara.

Datorită faptului că în foarte multe țări europene există o tradiție păstrată și astăzi cu sfințenie de a alunga iarna, la fiecare sfârșit de februarie, prin voie bună, dans și costume ingenioase, voluntarii internaționali s-au gândit că o astfel de petrecere ar fi binevenită și la Reșița. Totodată, participanții nu doar că vor avea ocazia să se distreze copios, dar vor putea interacționa cu tineri din diferite țări ale Europei și vor putea afla mai multe despre tradițiile specifice din aceste țări.

Startul petrecerii va fi dat vineri, 21 februarie, începând cu ora 21.00, la Centrul de Tineret al Asociației, în incinta Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, Corpul E.

Organizatorii promit o seară de neuitat, presărată cu activități interactive, jocuri, precum și cu un concurs de costume cu premii. Așadar, costumul nu este obligatoriu, dar este esențial pentru o petrecere pe cinste.

Eveniment cu intrare liberă!