Punct ochit, punct lovit. Oamenii legii din Caraş-Severin, trăgători de elită!

Aproximativ 140 de cadre din structurile Ministerului Afacerilor Interne şi-au arătat talentul în cadrul celei de-a 24-a ediţii a Campionatului de tir, desfăşurat săptămâna trecută la Târgu Jiu, judeţul Gorj. Şi Caraş-Severinul s-a ales cu doi cei mai buni trăgători la această competiţie.

Etapa finală a Campionatului de tir organizată de Centrul Cultural M.A.I., împreună cu Instituţia Prefectului Gorj, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. Col. Dumitru Petrescu”, a adunat în Poligonul Turcineşti din Târgu Jiu în jur de 140 de angajaţi ai M.A.I, hotărâţi să-şi arate abilităţile. Astfel, pe primul loc la ,,individual femeis-a situat Corina Moraru, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, cea care a obţinut acelaşi rezultat meritoriu şi la ediţia precedentă a competiţiei. La ,,individual bărbaţi, Reti Liviu Crinel, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, s-a clasat pe locul întâi, acesta obţinând un punctaj perfect: 200 de puncte din 200 posibile. Cei care au ocupat următoarele trei locuri la această secţiune au obţinut câte 199 din 200 de puncte posibile, departajarea fiind făcută în baza regulamentului competiţiei. La ,,echipe”, pe prima treaptă a podiumului a urcat Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Judeţul Caraş-Severin a fost reprezentat la Campionatul de tir doar de doi angajaţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. ,,Agent şef Cornea Adrian, de la Postul de Poliţie Păltiniş, şi agent şef Belciu Mihai, din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, au reuşit să facă faţă cu brio competiţiei acerbe dintre cei aproape 140 de angajaţi participanţi care şi-au demonstrat abilităţile de trăgător cu un pistol calibru 7,65 mm”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, agent principal Ancuţa Cărbunaru.

Clasament general femei:
1. ag.pr. Corina Moraru (I.G.P.F. 1) – 199 puncte
2. cpt. Loredana Copoeru (I.G.S.U.) – 199 puncte
3. insp. pr. Anamaria Matei (I.G.P.R. 3) – 197 puncte

Clasament general bărbaţi:
1. insp. pr. Liviu Crinel Reti (I.G.P.R. 1) – 200 puncte
2. cms. şef Cristian Petrişor (I.G.P.F. 1) – 199 puncte
3. plt. maj. Sorin Moşneagu (I.G.P.F. 1) – 199 puncte

Clasament general echipe:
1. I.G.J.R.
2. I.G.P.F. 1
3. Academia de Poliţie „Al.I. Cuza”

La festivitatea de premiere au participat oficialităţi locale şi şefi ai structurilor teritoriale M.A.I. „Menţiune specială” a fost acordată organizatorilor de la Târgu Jiu, ce au fost gazde la peste 10 ediţii finale ale Campionatului de tir al Ministerului Afacerilor Interne.

banner 1000 x 100 hd