Punct important pentru gugulani! „Așa trebuie să ne vadă publicul, luptând!”

Banatul Caransebeș s-a revanșat în fața suporterilor după ultimele două eșecuri, unul chiar săptămâna trecută în compania echipei CSM București, astfel că în fața campioanei, SCMU Craiova, a fost ridicată ștacheta și s-a jucat de la egal la egal.

Gugulanii au început mai timorat meciul și au lăsat adversarul să construiască punct cu punct, însă la scorul de 2 la 0, când nimeni nu credea că se mai poate schimba ceva, Banatul Caransebeș a demonstrat că în compania echipelor puternice știe să emită pretenții, astfel că a egalat la seturi și a condus partida în decisiv, spre bucuria celor peste 500 de suporteri, majoritatea cunoscători ai acestui sport cu tradiție în Caransebeș. În setul V balanța a fost înclinată în partea oltenilor care au câștigat cu 15 la 10 și au smuls 2 puncte de la Caransebeș.

Atitudinea a făcut diferența meciului, ne-a precizat coordonatorul jocului bănățean, Ionuț Teleleu:

”E o mare diferență între ce am jucat săptămâna trecută și ce am jucat astăzi. Aș vrea să vă promit că așa o să arate echipa meci de meci, așa trebuie să ne vadă publicul, luptând, pentru că este un public care iubește voleiul și ne-a susținut de la început până la sfârșit, indiferent de rezultat”, ne-a menționat ridicătorul Ionuț Teleleu.

Alături de Aivars Petrusevic, cele mai multe puncte din acest meci le-a făcut universalul Alexander Kullo (22 de puncte), fapt ce a dat încredere colegilor săi, centrii Mejia și Eminovic, cel din urmă a reușit să pună presiune și cu serviciul pe echipa din Bănie.

”Craiova este o echipă cu multă experiență, s-a văzut faptul că au un lot cu schimbări, cu jucători care oricând intră în teren și știu să-și facă treaba foarte bine, aici cred că au făcut azi (n.r. ieri) diferența. Noi și cu tineri, și cu moralul scăzut după ultimele înfrângeri, am reușit să ne schimbăm atitudinea și am făcut un meci bun. Dacă stau și mă gândesc, și în primele două seturi dacă eram puțin deștepți nu era 2-0 pentru Craiova, era 1-1, dar așa e în volei. Noi am luat azi (n.r. ieri) un punct important”, ne-a precizat Răzan Parpală.

Banatul Caransebeș are nevoie săptămâna viitoare de 3 puncte de la Piatra Neamț, a mai adăugat tehnicianul Răzvan Parpală.