Pugiliștii reșițeni au încheiat sezonul în forță! Medalii la Campionatul Național de cadeți!

Palmaresul secției de box a Clubului Sportiv Municipal Reșița s-a îmbogățit zilele acestea cu încă două medalii, cucerite la Campionatul Național pentru cadeți, desfășurat la Zalău. Reșițenii au făcut deplasarea în aceeași formulă care le aducea medalii în primăvară la Cupa României.

Dacă în primăvară, tot la Zalău, CSM Reșița cucerea trei medalii, un aur, un argint și un bronz, participarea la Campionatul Național de la începutul lunii decembrie le-a adus elevilor antrenorilor Gheorghe Radu și Adrian Mărcuț două prezențe pe podium, prin Cătălin Smarandache (argint la categoria 62 kg, învins în finală de Alexandru Badea, de la Steaua București) și Sebastian Nițu (bronz la 56 kg). Printr-un concurs de împrejurări, unul dintre favoriții la o clasare în primii trei, Raul Bihari (medaliat cu argint la Cupa României, categoria 59 kg), a rămas în afara podiumului.

„Smarandache, Bihari și Nițu, trei nume ale boxerilor cadeți din cadrul clubului nostru, trei nume despre care sperăm să auzim și la viitoarele competiții. Medalii de aur, argint și bronz pentru acești tineri pugiliști și spun eu că viitorul sună bine pentru boxul reșițean. Chiar dacă în acest moment suntem într-o criză la seniori, sperăm că vom reveni în elita boxului național”, a spus Rusalin Fîc, directorul Clubului Sportiv Municipal Reșița.

Bilanțul pe anul 2016 al secției de box de la CSM Reșița numără 12 medalii, dintre care patru de aur, trei de argint și cinci de bronz.