Publicul – al optulea jucător! Adrian Petrea vrea o tribună „incendiară” cu HC Odorhei!

Handbaliștii de la HC Adrian Petrea Reșița vor avea parte la sfârșitul acestei săptămâni de un nou meci tare în Liga Națională. Adversara elevilor lui Adrian Petrea va fi ocupanta poziției secunde a clasamentului, HC Odorhei, într-un meci programat sâmbătă, 20 februarie, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Reșița.

Echipa reșițeană vine după două meciuri din care nu a adunat puncte, cu Potaissa Turda și Dinamo București, și speră să facă un joc bun sâmbătă după-amiază, la Sala Polivalentă. Chiar dacă oaspete va fi puternica echipă HC Odorhei, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon. Antrenorul Adrian Petrea speră ca până la ora meciului să fie refăcuți doi dintre handbaliștii de bază ai echipei, portarul Shota Tevzadze și pivotul Eremia Pîrîianu. Adrian Petrea mizează totodată și pe susținerea publicului, prezent ca de fiecare dată în număr mare la meciurile susținute de echipa reșițeană la Sala Polivalentă. În turul campionatului, HC Odorhei a învins-o pe HC Adrian Petrea Reșița, cu scorul de 23-19.

„Este o partidă foarte importantă, sper ca echipa să fie conectată la miza meciului. Avem nevoie de victorie pentru a ține pasul cu plutonul, în perspectiva accederii în play-off. Mi-aș dori ca publicul să fie al optulea jucător, să fie în număr mare alături de noi și noi vom face tot posibilul să putem câștiga meciul”, a declarat antrenorul Adrian Petrea, la antrenamentul din această după-amiază.

Urmăriți mai jos declarația integrală a antrenorului Adrian Petrea, înaintea meciului de mâine cu HC Odorhei.

YouTube video

Partida va fi arbitrată de bucureștenii I. Barbu și A. Manafu. Observator va fi Ioan Râpa, din Timișoara.