Public demn de națională la meciul HC Adrian Petrea cu brașovenii!

Reșițenii de la HC Adrian Petrea au făcut spectacol astăzi pe teren. Dacă la pauză aveau doar un avans de cinci puncte, cea de-a doua repriză i-a declasat fără doar și poate pe adversarii veniți tocmai de la Brașov.

Publicul a fost și el mai interesat ca niciodată să-și susțină echipa spre victorie. Lucru care s-a și întâmplat. Cu sala plină ochi, handbaliștii reșițeni s-au întrecut pe ei într-un meci animat și plin de energie.

Prezența numeroasă în sală i-a uimit și pe jucători, impresionați de numărul mare de reșițeni care îi susțin. „Nu am mai văzut atâția spectatori nici în liga națională. Asta ne bucură foarte mult, pentru că punctul numărul unu al proiectului nostru a fost să aducem lumea la sală”, a explicat Adrian Petrea.

Brașovenii de la HC Rom Cri Brașov au avut și ei o defensivă frumoasă, dar nu suficientă pentru a întoarce scorul în favoarea lor. Cu toate acestea, la pauză, echipa adversă era doar cu cinci puncte în spatele reșițenilor, cu un scor de 12 la 17.

„Felicit Reșița pentru proiectul deosebit pe care l-a pus pe picioare și să dea Dumnezeu ca acesta să fie unul de succes și Reșița să revină în scurt timp acolo unde a fost până acum câțiva ani. Sincer mă bucur, pentru că este un centru cu tradiție, Adi este un jucător de valoare, un om de caracter și un tip ambițios. Le doresc succes pentru acest campionat și le doresc să aibă răbdarea, curajul de a merge până la capăt. Despre meciul de azi, sper că a fost un meci plăcut pentru spectatori, îmi felicit și propriii jucători, pentru că marea lor majoritate sunt în primul an de seniorat și noi încercăm cu această generație să facem o echipă competitivă”, a explicat Florin Paraschiv, unul dintre cei doi antrnori ai echipei brașovene.

Finalul meciului le-a adus reșițenilor de la HC Adrian Petrea un avans de 14 puncte, scorul final fiind de 41 la 27 pentru echipa cărășeană.

Comments

  1. INa says:

    Meciul a fost specataculos,publicul numeros,dar,atentie,Alexandra Jurca,sala nu a fost “plina ochi”.Nu e bine sa exagerati…
    Felicitari echipei,antrenorilor si,in mod deosebit,domnului Cr.Pătru,fără de care Reşiţa era disparută de pe harta handbalului românesc la nivel de seniori.
    Succes!

  2. Ion Soparla says:

    Bravo Alexandra, dar esti o fraiera….a ajuns parazitul de Stanciu sa te trimita pe tine la sport? El ce mama dracu mai face in redactia aia? Freaca p…? Isi bate joc de tine…pleaca cat poti de repede de langa piticul porno, cu ochelari de cacat si imbracaminte de cocalar si nu uita este un alcolist