„PSD trebuie să scoată în Caraș-Severin un rezultat mult mai bun decât în 2020!”

damian marius, deputat psd
untitled design set 970x90 px

Demonstrația de forță de la conferința județeană de alegeri nu e suficientă, ea trebuie continuată până în ziua în care cărășenii se vor prezenta la urne, consideră deputatul Marius Damian. Doar așa PSD va prelua șefia Consiliului Județean!

Parlamentarul social-democrat spune că tensiunile s-au disipat în organizația județeană, că spiritul de echipă se simte din nou în sediul de pe „George Enescu” și că acum nu mai rămâne decât ca PSD Caraș-Severin să-și desemneze în mod inspirat candidații pentru alegerile de anul viitor. „Eu îmi doresc performanță. Îmi doresc să avem rezultate și, indiferent cine conduce PSD, să facă echipă și să înțeleagă că putem face performanță. Ne-am strâns la conferința județeană  peste 1.000 de oameni, am arătat că suntem echipă, dar mai departe e rolul președintelui în primul rând să aibă o viziune și pentru 2023, dar mai ales 2024. Pentru primarii în funcție nici nu se pune problema, nu se poate să fie altcineva candidat. Celelalte candidaturi vor trebui discutate și definitivate din timp, pentru că altfel vom pierde toți până la urmă. Dacă nu avem rezultate, în primul rând pierde președintele, pentru că atunci când nu ai rezultate, președintele își asumă.”, a comentat Marius Damian.

Actualul parlamentar n-a dezvăluit pe ce listă cu candidați se va afla în 2024, dar a recunoscut că îi priește Bucureștiul. Însă tot mai mult îi place să respire aerul de acasă, din Banatul de Munte. Eu sper înainte de toate să facem echipă puternică, să câștigăm tot ce se poate în Caraș-Severin. Eu sunt bănățean și întotdeauna aerul de acasă mi-a plăcut cel mai mult. Aici respir mai liber și mai degajat. Lăsăm timpul să hotărască, dar nu mai sunt vremurile care au fost. Omul ține seama de orice afirmație pe care o faci. Lucrurile rămân deschise, locurile rămân deschise. La momentul acesta e clar doar că primarii în funcție vor candida din nou. În rest nu s-a stabilit nimic. Important este să poți să ai rezultate. Și asta până la urmă totul pleacă de la președinte. El își asumă echipa și candidaturile, iar rezultatele vorbesc de la sine.”, a adăugat deputatul PSD.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/