PSD Timiș o acuză pe Liliana Oneț în cazul mandatelor primarilor traseiști! „Se comportă discreționar și ia deciziile pe criterii strict de obediență”

Prefectul Oneț protejează mandatele primarilor traseiști, acuză PSD Timiș. Social-democrații acuză tergiversări la nivelul Prefecturii în ceea ce privește cererile PSD pentru soluționarea cazurilor de primari recent intrați în PNL. Conform legii, edilii care trec la alt partid după ce au fost aleși își pierd mandatul.

PSD Timiș acuză prefectul de obediență față de Nicolae Robu și acționarea discreționară în privința cererilor semnate de către social-democrați. Pesediștii au cerut imperativ încheierea mandatelor de primari ale foștilor colegi de partid care au sărit gardul politic și au aterizat în PNL. „Constatăm că prefectul de Timiș Liliana Oneț tergiversează soluționarea cererilor noastre prin care am cerut imperativ anularea mandatelor primarilor traseiști trecuți de la PSD la PNL. Considerăm că este o atitudine sfidătoare, în primul rând la adresa cetățenilor, care se așteaptă ca un oficial al administrației să fie imparțial și să aplice ferm legea. Din păcate, prefectul Oneț se comportă discreționar și ia deciziile pe criterii strict de obediență față de fostul șef de partid, liberalul Nicolae Robu cu care a împărțit niște ani de campanii electorale din vremurile când era membră de partid, dar și față de Alin Popoviciu, eminența cenușie a campaniei de racolare a primarilor. În cazul cererii formulate de foștii colegi galben-albaștrii, din informațiile pe care le avem, aceasta a fost rezolvată cu celeritate, încă de acum câteva zile, cum s-ar zice cu maximă eficiență. În cazul cererilor depuse de PSD, pasarea deciziei către secretarii primăriilor conduse de trădătorii revopsiți politic, este semnul clar că «eficiența» a devenit brusc o chestiune abstractă”, transmis social-democrații.

Primarii care au trădat partidul trebuie să renunțe la funcție, conform prevederilor legale. Aplicarea legii a rămas blocată în pixul Lilianei Oneț, spun social-democrații. „Noi, PSD Timiș, am cerut aplicarea legii și sancționarea primarilor traseiști, acele personaje fără caracter care trebuie să plece urgent din scaunele lor confortabile, ocupate acum patru ani din postura de candidați ai PSD. Pe aceștia îi protejează doamna prefect Liliana Oneț prin faptul că ține la sertar deciziile și se face că plouă. Oricum, este foarte evident faptul că PNL Timiș și acoliții, între care și doamna prefect, sunt niște «mari» caractere. În timp ce primii au pe liste penali, doamna Oneț riscă sancțiuni penale, pentru simplul fapt că protejează traseiști”, declară PSD Timiș..

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/