PSD Timiș, cea mai lovită organizație!

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, propune reformarea Comitetului Executiv al partidului, alături de președinții de organizații urmând să primească putere mai mare și primarii de mari municipii și președinții de Consilii Județene. 

„Acum realizez foarte bine, acel Comitet Executiv, ca să nu dăm vina pe o singură persoană, dumneavoastră v-a furat totul. Cea mai lovită organizație a fost a dumneavoastră (PSD Timiș- n.r.). (…) Modificările propuse la Statut, nu numai schimbarea numelui Comitetului Executiv, schimbarea structurii CEx din care să facă parte, alături de președinții de organizații, primarii de mari municipii și președinții de Consilii Județene, astfel încât forul să fie cât mai larg și niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat. Nu mai putem păcăli pe nimeni că vom face niște modificări pe ici pe colo dar de fapt nu modificăm nimic”, a declarat, duminică, la Timișoara, Marcel Ciolacu.

Secretarul general al social-democraților, Paul Stănescu, a spus că Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au folosit CEx-ul în interes personal și că ar trebui ca măcar numele acestui for să fie schimbat, fiind unul toxic.

 

foto: digi24.ro