PSD şi UDCSR rămân la cârma comunei Coronini şi în viitorii patru ani

Reales să conducă destinele celor din Coronini până în 2024, cu ocazia alegerilor din 27 septembrie, Ilie Boboescu a depus săptămâna trecută jurământul pentru un nou mandat. Întrucât electoratul a decis să dea continuitate UAT-ului din Clisura Dunării în detrimentul schimbării, noii aleși locali au hotărât ca această continuitate să se reflecte și în ceea ce privește scaunul de viceprimar, ceea ce înseamnă că Petru Hruza – președintele Uniunii Democratice a Slovacilor și Cehilor din România – filiala Sfânta Elena își va desfășura în continuare activitatea secondându-l pe edilul Boboescu.

„Le mulțumesc cetățenilor care au participat la procesul electoral de la sfârșitul lunii septembrie, dar și pentru votul acordat continuității. Acest vot înseamnă o responsabilitate pentru noi toți! Vom depune toate eforturile pentru a duce la capăt proiectele aflate în implementare și pentru a iniția altele noi. Vreau să-i asigur pe locuitorii comunei Coronini că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru ca UAT-ul nostru să se poată dezvolta din toate punctele de vedere.”, a declarat primarul reales, Ilie Boboescu.

Reamintim că, în urmă alegerilor de la finele lunii trecute, alianța PSD-Pro România a reușit să obțină cinci mandate în cadrul Consiliului Local, în timp ce Uniunii Democratice a Slovacilor și Cehilor din România – filiala Sfânta Elena și PNL-ului le-au revenit câte trei mandate. Drept urmare, pentru ca viitoarele proiecte inițiate să aibă sorți de izbândă la masa decizională, PSD-Pro România a bătut palma cu reprezentanții UDCSR, ceea ce-nseamnă că scaunul de viceprimar îi va reveni, pentru a doua oară consecutiv, lui Petru Hruza, președintele filialei minorităților din localitatea Sfânta Elena.