PSD și ALDE au avut un singur scop: să compromită lupta împotriva corupției, independența justiției și funcționarea statului de drept!

explo 1000x200

Grupul Statelor contra Corupţiei (GRECO) a anunțat oficial că România a înregistrat progrese insuficiente în combaterea corupţiei și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la refuzul de a desfiinţa Secţia specială de investigare a magistraţilor!

Raportul GRECO nu face altceva decât să confirme avertismentele lansate de deputatul PNL Valeria Schelean-Șomfelean pe această temă și chiar să readucă în discuție politica PSD-ALDE legată de sistemul judiciar.

„GRECO confirmă, în aceeași abordare cu cea a Comisiei de la Veneția, faptul că deciziile luate de PSD și ALDE, cu privire la înființarea Secției speciale pentru investigarea infracțiunilor săvârșite de magistrați, nu au avut alt scop decât acela de a compromite lupta împotriva corupției, independența justiției și funcționarea statului de drept. Partidul Național Liberal a inițiat un proiect de lege pentru desființarea Secției Speciale pentru investigarea magistatilor, adoptat tacit în Camera Deputaților și aflat în dezbaterea Senatului, în calitate de cameră decizională”, a declarat Valeria Schelean-Șomfelean, parlamentar PNL.

banner 970 x 250