PSD și-a suspendat campania electorală după tragedia de la spitalul din Piatra Neamț!

Liderul social-democrat din Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a anunțat că orice activitate de campanie electorală este suspendată din respect pentru victimele acestei tragedii!

Candidat pentru un loc în Camera Deputaților, Silviu Hurduzeu spune că România are nevoie de cu totul altceva în momentul de față decât de alegeri parlamentare, așa cum tot insistă președintele Iohannis. De fapt, spunea asta și înainte de tragedia de la Piatra Neamț, în urma căreia zece oameni au murit și alți șapte sunt în stare critică. Acum, cu atât mai mult. 

„Sincere condoleanțe familiilor victimelor de la Piatra Neamț. Suntem alături de ele pentru că le înțelegem durerea. Supraviețuitorilor le doresc însănătoșire grabnică și rog autoritățile responsabile să le pună la dispoziție cea mai bună îngrijire medicală posibilă. Medicul erou care a încercat salvarea pacienților are tot respectul nostru și îi dorim, de asemenea, multă sănătate. Până atunci, PSD își suspendă orice activitate de campanie electorală din respect pentru victimele acestei tragedii. Între timp, sper să reușim să tragem toate concluziile necesare pentru ca asemenea tragedii să nu se mai întâmple”, a anunțat președintele PSD Caraș-Severin.