Din nou în TOP! Locul I. CEI, cea mai bună firmă la secțiunea de instalații electrice, în Timiș

CEI mai buni merită să fie pe podium! Cons Electrificarea Instal câștigă din nou locul I la Topul Firmelor din Județul Timiș pentru activitatea din 2019, compania de energie fiind nominalizată drept cea mai bună la secțiunea – Rețele și instalații electrice.

,,În spatele acestui premiu, dincolo de cifre, calcule sau profit, stau oamenii, parteneri, colegi, beneficiari. Performanța este întotdeauna obținută cu: muncă, loialitate, respect, principii și încredere. Ceea ce reprezintă cel mai bine Cons Electrificarea Instal este, în primul rând, un parteneriat corect care își are drumul lui de aproape 25 de ani”, spun cei de la Cons Electrificarea Instal, compania care desfășoară acțiuni legate de rețelele de energie și instalații electrice.

Cons Electrificarea Instal activează pe piața timișeană de mai bine de 20 de ani și a bifat la categoria reușite o serie de proiecte importante pentru orașul de pe Bega, printre care se numără: Pasajul Michelangelo și Pasajul Jiul. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Gala Antreprenorilor din județul Timiș, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, va fi difuzată live.

Cons Electrificarea Instal, un nume cu rezonanță puternică în segmentul de activitate al energiei, din zona de vest a țării, este compania ce se dedică îndeosebi proiectării şi execuţiei rețelelor electrice de 0,4 – 400 KV, a posturilor de transformare, a branșamentelor electrice, a instalațiilor electrice interioare, instalațiilor de curenți slabi, a instalațiilor de paratrăsnet şi a instalațiilor de legare la pământ, montare a bateriilor staționare și montarea bateriilor de condensatoare. De asemenea un rol deosebit de important în munca celor de la CEI, îl are și realizarea infrastructurii pentru rețelele electrice.

Ca domeniu secundar de activitate, firma se mai ocupă de: construcţiile civile, industriale, edilitare şi gospodăreşti, construcţia zonelor rezidenţiale, realizarea branşamentelor de apă şi canal, lucrări de refacere a trotuarelor și a carosabilului, de montare a pavelelor, lucrări de hidroizolații, finisaje interioare şi exterioare.

De ce suntem CEI mai buni?

-Pentru că succesul și forța activităților noastre sunt determinate de certificările obținute, de atestările de nivel superior şi de sistemul de management al calității în care am investit încă de la început. Excelența în competenţe este obiectivul nostru nr.1, încă de la înființare.

-Pentru că dinamismul, performanța, creativitatea şi competența serviciilor oferite se datorează personalului super specializat. Excelența profesională este obiectivul nostru nr.2.

-Pentru că orice nouă misiune pe care ne-o asumăm este în fapt o nouă provocare care necesită soluții potrivite, concept integrat, termene şi condiții eficiente, astfel încât la final să fie un adevărat succes. Excelența în acțiune este obiectivul nostru nr.3.

-Pentru că domeniile noastre de activitate se întrepătrund. Venim cu know-how pe fiecare palier de intervenție în execuție, realizăm lucrări complete de la A la Z – de la consultanță, la obținerea documentațiilor, până la punerea în funcțiune sau darea în folosință. Excelență în diversitate este obiectivul nostru nr.4.