PSD și-a desemnat candidații din Valea Carașului la alegerile locale!

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Social-democrații cărășeni se dovedesc grăbiți în privința desemnării candidaților la funcția de primar în alegerile locale din acest an. După Clisura Dunării, a fost rândul zonei Oravița să-și anunțe candidații, în prezența liderilor PSD Caraș-Severin: Luminița Jivan, Luca Mălăiescu și Gabriela Stuparu.

Cap de listă, Dumitru Ursu, primarul în funcție al Oraviței, despre care președinta organizației județene a spus că: „este un primar foarte gospodar, care are foarte multe proiecte antamate, iar rugămintea noastră adresată orăvițenilor este să-l ajute, să-l sprijine, să ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte“.

La Ciudanovița, PSD merge cu Constantin Nebunu, unul dintre „primarii mai nonconformiști, dar harnici și pricepuți“, așa cum l-a prezentat Luminița Jivan. La Vrani se mizează pe experiența lui Gheorghe Moată, care „este apropiat de oameni“. La Vărădia, candidatul este tot un actual primar, Dănuț Mușa, „foarte apropiat de comunitatea sa, un om care vine și bate mereu la ușile Bucureștiului“. La Ciuchici este aruncat în cursă Ion Orbulescu, actualul primar, iar la Sasca Montană candidat este Nelu Poplicean, „un social-democrat cu experiență în administrație, respectat de comunitate“, cum l-a caracterizat șefa PSD Caraș-Severin.

Cu o excepție, la Oravița au fost prezenți doar primarii din Valea Carașului, restul nominalizărilor se va face într-un viitor apropiat.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

Alți candidați prezentați ieri la Oravița: Vasile Creța – Răcășdia, Ionel Românu – Forotic, Gheorghe Prăsnescu -Cărbunari, Tiberiu Vincu – Naidăș și, chiar dacă reprezintă Valea Almăjului, Baba Păun, primarul comunei Șopotu Nou.

„În Comitetul Executiv s-a hotărât să mergem în alegeri, în primul rând, cu primarii în funcție, plecând de la premisa că au experiență și notorietate și cunosc foarte bine comunitățile din care fac parte. Sunt convinsă că i-am desemnat pe cei mai buni candidați care, printr-un efort comun, vor câștiga primăriile la care vor candida. Personal, eu și colegii mei ne vom implica în campania electorală, care nu va fi una ușoară, o campanie în care sper să punem bazele unui nou început pentru binele locuitorilor Banatului de Munte“, ne-a mărturisit Luminița Jivan.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/