PSD s-a rupt la Sasca Montană! Primarul Poplicean a rămas cam singur!

viceprimar sasca montana
untitled design set 970x90 px

Preocupat mai mult de afaceri personale din postura de primar decât de interesele cetățenilor, Ion Poplicean a pierdut nu doar sprijinul electoratului, ci și pe cel al celor mai importanți membri PSD!

Tot mai contestat în ultima vreme, primarul din Sasca Montană a avut pe cap alte griji decât dezvoltarea uneia dintre comunele cărășene care ar putea trăi aproape exclusiv din turism. De exemplu, să rezolve cumva cu Agenția Națională de Integritate și declarațiile sale de avere, în care nu se regăsesc, iar apoi apar misterios, terenuri pe care, pur întâmplător, se ridică un ditamai parcul eolian.

Dar nici pentru organizația locală a social-democraților n-a avut mai multă aplecare, iar lucrurile au scăpat de sub control. Și, cum Ion Poplicean a devenit prea prețios ca să asculte și vocea colegilor săi din PSD, viceprimarul Ion Cristian Sîrbu, împreună cu cei mai importanți consilieri locali, l-au părăsit chiar înainte de alegerile din 9 iunie. „Suntem siguri ca vom schimba fața comunei. Am decis să candidez la funcția de primar, la insistențele cetățenilor din comună, care mă opresc pe stradă și-mi cer să scap Sasca Montană de actualul primar.”, a precizat viceprimarul Sîrbu, desemnat candidatul PNL pentru Primăria Sasca Montană.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/