“The Hunters Glamping”, colțul de Rai ce trebuie bifat la Ciudanovița

hunter ciudanovita
casinoherculane by sungarden

Un loc spectaculos, înălțător, și la propriu și la figurat, în localitatea Ciudanovița, din județul Caraș-Severin. Bucata de paradis din vestul țării ce nu trebuie ratată.

„Tata îmi spunea mereu o vorbă: “omul sfințește locul”… nu i-am dat mereu dreptate, cu toate că asta am văzut la el, de când mă știu, dar am ajuns la Ciudanovița, pentru prima dată, și nu o să vă vorbesc despre omul care a făcut atât de multe lucruri minunate pentru comunitatea lui, faptele vorbesc de la sine, e suficient să ajungi acolo ca să observi nivelul de implicare în bunul mers al lucrurilor… nu o să-i menționez numele pentru că i-am promis, însă nu pot să nu îl aplaud pentru colțul de Rai pe care, acest nebun frumos, l-a creat în Ciudi. 

Vă invit să îi treceți pragul și să bifați “The Hunters Glamping” și vă promit că vă veți simți mai aproape de Dumnezeu! Este un loc special, natura e spectaculoasă, iar condițiile de cazare excelente, extrem de curat și cochet. Mă uitam în jur și nu îmi venea să cred ce a reușit să creeze și cât de frumos a dat viată acelui loc … prin munca, dăruire și prin faptul că a crezut în visul lui și în potențialul uriaș al locului, atunci când noi toți, cei de pe margine ne făceam cruci și ne minunam … cum să faci turism la Ciudanovița ?

Un loc spectaculos, înălțător…care merită vizitat!”, este recenzia lăsată de unul dintre turiștii care a vizitat Ciudanovița și al cărui suflet a rămas bine înrădăcinat în acele locuri.

ciudanovița 3

Așezat la poalele Munților Aninei, The Hunters Glamping este refugiul ideal pentru cei care doresc să evadeze și să se relaxeze în natură, înnoptând la cort. Însă nu în orice fel de cort, ci în unul cu dotări de pensiune.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Aproape de Ciudanovița, se află The Hunters Glamping, o formă de lux a tradiționalului camping, ce pune la dispoziția turiștilor șase corturi cochete, cu o capacitate totală de 12 locuri, așezate pe coama dealului Golgota, într-un peisaj de vis. Cei care vizitează acest loc se pot bucura și de o o grădină și un ciubăr, iar proprietarii pun la dispoziția turiștilor tot ceea ce este necesar pentru prepararea hranei, de la grătare pe gaz, până la veselă și lemne pentru foc.

hunter ciudi 2

Un aspect extrem de important este acela că în fiecare cort condițiile sunt similare cu cele dintr-o pensiune: sacul de dormit a fost înlocuit cu un pat dublă, iar interiorul este suficient de spațios încât încap și câteva piese de mobilier pentru depozitarea lucrurilor. Fiecare cort este dotat cu propriul grup sanitar și o terasă, de unde se pot admira cele mai frumoase apusuri de soare.

ciudanovita 5

Ce poți face la Ciudanovița?

Odată ce ai ajuns la în micul colț de Rai din Ciudanovița, puteți face drumeții pe Cheile Gârliște, pe calea ferată Anina – Oravița, pe Valea Minișului, vizitând totodată Cascada Bigăr, sau puteți ajunge la Ochiul Bei, la doar o oră distanță de locație. Nu trebuie să ratați nici „întâlnirile” cu caii sălbatici, pe care, dacă aveți noroc, îi veți întâlni pe traseele din Munții Aninei.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/