PSD ia aproape tot! Președintele Consiliului Județean, Primăria Caransebeș și alte cel puțin 50 de primării!

popovici psd cs
untitled design set 970x90 px

Harta politică a județului Caraș-Severin va fi colorată preponderent în roșu la alegerile locale din 2024, repetându-se istoria din 2016!

Vicepreședintele PSD Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a dezvăluit pentru Express de Banat rezultatele sondajului de opinie care, spune acesta, nu mai lasă loc de interpretări. „Silviu Hurduzeu va fi viitorul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Am comandat sondaje profesioniste, făcute de o casă de sondare națională, și valorile sunt absolut favorabile pentru PSD, chiar și la Reșița! Abia aștept 2024!”, a anunțat Popovici pe un ton ultra optimist.

Cum ar putea PSD să câștige alegerile în Caraș-Severin în condițiile în care la Reșița situația e incertă și nu și-a desemnat candidat, iar în organizația din Caransebeș este război în toată regula? „Nu este complicat deloc, spune vicele social-democrat. Eu fac pariu că PSD va avea primar la Caransebeș! Îndrăznesc să spun acest lucru cu un an înainte de alegeri!”

Popovici e convins că PSD va avea în sfârșit primar ales la Caransebeș, însă nu cunoaște numele acestuia, ceea ce înseamnă că oricare ar fi candidatul social-democraților acesta se va impune în 2024. Dar vicele PSD nu se rezumă doar la Caransebeș, ci anunță o victorie categorică în tot județul. „În partid este democrație, este binevenită competiția. La Caransebeș s-a făcut un sondaj, l-am văzut, valorile sunt foarte interesante. Fără niciun dubiu, PSD va câștiga la Caransebeș și nu numai. Va câștiga și județul Caraș-Severin și cel puțin 50 de primării din județul Caraș-Severin. Nu este o ambiție personală sau un moft al cuiva, este o realitate care astăzi înseamnă niciun metru de drum județean modernizat, decât cârpeli cu garanție 6 luni, pe bani foarte mulți, nu există nicio autorizație de construire în 3 ani pentru ceva, orice, decât teorii, scandal, circ, amenințări, plângeri penale, jigniri ca la ușa cortului!”, a adăugat Ionuț Popovici.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/