„PSD e ciudat în Caransebeș! Sunt metode de a se scăpa de mine, dar eu nu mi-am propus să plec din partid!”

borcean felix psd
banner publicitar

Ultimele declarații făcute în spațiul public de primarul Caransebeșului au tensionat atmosfera în PSD, astfel că unii nu-și mai vorbesc deloc, alții se evită cât pot! Sunt deja și câțiva care și-au pregătit dosarul de candidat la Primărie!

Felix Borcean a spus că Ion Mocioalcă și Marcel Vela ar fi pus la punct un complot prin care urmăresc sabotarea primarului Caransebeșului și, în același timp, creșterea cotei de popularitate a viceprimarului Bebe Pasere. În plus, despărțirea consilierului local Petru Schinteie de partid înseamnă o altă ruptură importantă care tulbură apele pe Timiș și Sebeș. „PSD e împărțit în două la Caransebeș! Nu s-a reușit niciodată unirea cu adevărat a principatelor din Caransebeș.”, a confirmat Borcean, președintele organizației locale.

În urma acestor evenimente au început și comentariile. Unii îi numără deja zilele lui Felix Borcean în PSD. Alții anunță chiar ruperea organizației din Caransebeș odată cu plecarea lui Borcean. Acesta însă îi liniștește pe toți. „Toată organizația PSD vine zi de zi la ședință, nu se destramă nimic! Nu mi-am propus să plec din partid, mă simt bine în PSD. Dacă e cineva care consideră că activitatea mea politico-administrativă nu e bună, să spună, sunt metode de a se scăpa de mine, dar astea sunt metode puerile, de gherilă comică, e comicăreală. Repet, nu mă gândesc la o plecare din PSD.”, a conchis Felix Borcean.

Senatorul Ion Mocioalcă a evitat polemica, rezumându-se la o comparația cu perioada în care el conducea partidul: „Eu știu că, atât timp cât am condus PSD Caraș-Severin, a fost armonie în tot județul!”