Să fie rock în inima Transilvaniei, să fie Festivalul Celtic!

celtic 2
po 1000x100px (3)

Încă nu ți-ai luat bilete pentru cel mai fain și mai friendly festival din România? Nu-i nimic, încă mai ai timp! Festivalul Celtic Transilvania își va deschide porțile în 21 iulie.

Se anunță nume grele pe scena Festivalului Celtic Transilvania. Trupe de legendă, străine și românești, câteva în premieră în România: Grave Digger, CORVUS CORAX (Era Metallum Show), SKYCLAD, Dirty Shirt, Wolfarian, Aether, Bucovina, dordeduh, Varang Nord, Truda, E-an-na, Bucium, Kempes, GAV și Zgripsorum. Prin urmare nu trebuie să ratezi cea de 7-a ediție a festivalului, ce urmează să aibă loc în perioada 21-23 iulie 2023, la Băile Figa, orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, chiar în inima Transilvaniei.

Este un festival pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici, un festival la care e fain să mergi cu o gașcă cât mai numeroasă și să ai parte de o experiență de vacanță magică, completă, un weekend de vis “all inclusive”. Cel mai ieftin festival din România sub raportul calitate preț, pentru ceea ce aveți la dispoziție în trei zile de vis,

Tot la Festivalul Celtic Transilvania veți face o călătorie în istoria antică a Transilvaniei, alături de câteva dintre cele mai bune grupări de reconstituire istorică: Omnis Barbariaia, Terra Dacica Aeterna, Historia Renascita, Asociația Culturală Istoria Interactivă Petrodava, Amicii Muzeului Zalau și Celtic Heritage Society Burgas.

Iubitorii de motociclete vor putea să admire sau să participe la parada moto care va străbate orașul de la un capăt la altul, iar sâmbătă noaptea veți avea parte de un show pirotehnic și jonglerii cu foc alături de Deep6 Project.

Ia-ți cu tine adrenalina și vei putea să zbori cu balonul și chiar să sari din el! Zbor de agrement și bungee jumping din balon cu aer cald oferit de către AX!Sport din Bulgaria, iar Laser Tag Fonix Cluj Napoca te provoacă să îți învingi adversarii pe câmpul de luptă de la Figa.

De asemenea, în apropierea locației festivalului la se află Herghelia Beclean, renumită în Europa pentru caii crescuți aici, pe care desigur o puteți vizita  iar pentru iubitorii drumețiilor în natură, pădurea ce înconjoară zona, vă așteaptă să o explorați. Tot acolo puteți vedea situl arheologic de exploatare a sării, unul dintre cele mai reprezentative din Europa.

celtic 33

1000x200 dacus 02

Ce mai puteți face în cadrul evenimentului? Mergeți la Băile Figa!

Aici vă puteți relaxa în piscine cu apă dulce sau sărată, caldă sau rece, după placul fiecăruia. La Băile Figa puteți face împachetări cu nămol terapeutic, aerosoli salini sau băi de soare, piscine cu apă dulce și sărată, caldă și rece, topogane, etc, și Centrul recreativ Legacy (bazine încălzite, jacuzzi, spa, saună, bowling, sală fitness, etc) situat tot lângă locația festivalului. Pentru un plus de distracție și adrenalină vă stau la dispoziție câteva tobogane cu apă de mărimi diferite.

Festivalul Celtic Transilvania este unicul eveniment de acest gen din România și chiar din estul Europei care vă oferă atâtea alternative de distracție. Un festival ”Family friendly”, unde puteți veni și cu bunicu”, copilu”, cățelu” și pisicu”.  Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult plătitor de bilet. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit!

Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte ușor, deoarece, începând cu anul 2021, în oraș funcționează rețeaua de transport public cu autobuze electrice. De asemenea aveți posibilitatea de a închiria o bicicletă, clasică sau electrică. Partea de alimentație și băuturi din cadrul festivalului va fi una de calitate și cu prețuri decente, așa cum v-ați obișnuit la edițiile anterioare.

Un festival care nu trebuie să îl ratezi în 2023. Cine a fost o dată la Festivalul Celtic Transilvania va reveni în fiecare an, garantat!

Pentru mai multe detalii legate de organizare, regulament de acces, formații și program accesați site-ul  www.festivalulceltictransilvania.ro și paginile de pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok)

Biletele sunt pus în vânzare pe platformele www.ambilet.ro , www.iabilet.ro , www.bilete.ro , www.extasy.ro.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px