Replici cu iz penal între aleşii judeţeni

Social-democraţii, care au lipsit de la convocarea precedentă a forului, s-au declarat revoltaţi pe declaraţiile făcute de colegul lor de consiliu, dar nu şi de partid, Haralambie Cotarcea, PD-L. Aceştia i-au cerut democrat-liberalului să îşi ceară scuze în public.

Consilierii PSD s-au declarat ofensaţi de cuvintele pe care democrat-liberalul Haralambie Cotarcea le-a rostit la plenul precedent, atunci când social-democraţii au luat decizia să lipsească în masă, nemulţumiţi de modul în care s-au împărţit banii din sumele defalcate din TVA şi impozitul pe profit. „Să se prolifereze ideea că am fi nişte oameni de nimic, că s-a dat tot ce s-a cerut … plus celelalte lucruri, consemnate în procesul verbal, nu este normal. Asta, mai ales într-o întâlnire cum este aceasta”, a spus consilierul PSD, Nicolae Ştefănescu.

Acesta se referea la declaraţiile făcute de pedelistul Haralambie Cotarcea. „Colegul la care ne referim ar trebui să îşi ceară scuze public, iar în caz contrar apelăm la instanţă”, a adăugat Nicolae Ştefănescu. Aceeaşi atitudine de nemulţumire a fost manifestată şi de pesedistul Mircea Zaberca. „Astfel de cuvinte nu am auzit în viaţa mea într-un astfel de for”, a precizat acesta.

La polul opus, alesul PD-L nu s-a simţit vinovat şi nici răspunzător pentru acuzele colegilor din Consiliul Judeţean Caraş-Severin. „Atunci când cineva m-a votat, am avut obligaţia morală să mă  prezint la şedinţe şi să reprezint electoratul. Nu mi-am permis să lipsesc aşa niciodată”, a spus Haralambie Cotarcea. Cum scuzele au întârziat să apară, consilierii PSD apelează la instanţă pentru calomnie.