PSD Caraș-Severin, pregătit să aducă „jucători” noi. „Vor fi transferuri spectaculoase spre PSD!”

Primarii disputați ba de un partid, ba de altul sunt lăsați în umbra presei până când vor fi făcute mutările. Și asta cel mai probabil înainte de alegeri, ca să nu aibă nimic de pierdut. Președintele executiv al PSD, Luca Mălăiescu, nu oferă amănunte, însă lasă de înțeles că lucrurile se vor mișca înspre coagularea echipei social-democrate din Caraș-Severin.

Luca Mălăiescu nu a dorit să spună dacă primarul orașului Moldova Nouă, Adi Torma, cocheta cu partidul încă de pe vremea când era membru PNL, însă a menționat că se bucură de prietenia lui Torma.

Eu nu vreau să comentez despre cum a ajuns Adi Torma la noi, dar vreau să spun că mă bucur că sunt prieten cu Adi Torma. Și aici fac referință la Adi Torma care a venit în PSD și la primarii care vor mai veni”, declară Luca Mălăiescu.

Edilul orașului Oțelu Roșu a mai afirmat că este convins că primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu, cel care a decis să își prezinte demisia din funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat în luna august a acestui an, nu va pleca niciodată din PSD.

Este posibil ca Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, să vă fi spus informațiile lui despre plecarea lui Dumitru Ursu din PSD, dar eu vă asigur că informatorul lui nu a fost bun”, a mai spus Luca Mălăiescu.

Edilul nu a dorit să dea nume de primari care-l vor urma pe Adi Torma în PSD, dar a dat asigurări că vor urma și alții.

Știți bine că nu pot divulga acum aceste nume, dar pot să vă spun că vor fi transferuri spectaculoase spre PSD Caraș-Severin și pot să spun că aceste transferuri se vor face ce același considerent pe care a venit și Adi Torma: datorită echipei și nu pentru partid în sine. El a venit pentru echipă și tot datorită acestei echipe care a început să se formeze vor mai veni și alții”, a mai declarat Luca Mălăiescu, președinte executiv PSD Caraș-Severin.

Edilul orașului Oțelu Roșu este convins că această echipă tânără este pentru Caraș-Severin și mai puțin pentru partid și până anul viitor la alegerile locale se va vedea o schimbare.