PSD Caraş-Severin, încă un buchet de flori pe mormântul demnității şi verticalității poporului român!

Atac virulent al primarului oraşului Moldova Nouă, Adrian Torma, la adresa conducerii judeţene a PSD, care l-a propus pe fostul edil de la Dunăre, Matei Lupu, pentru funcţia de prefect al judeţului!

Schimbarea reprezentantului Guvernului în Caraş-Severin, oficializată ieri, l-a stupefiat pe primarul Torma, care a rostit vorbe dintre cele mai dure la adresa organizaţiei PSD condusă de Ion Mocioalcă. „Pentru mica noastră comunitate ar trebui să fie un motiv de bucurie, mai ales că, pentru prima dată de la Revoluție, un cetățean al oraşului este numit într-o astfel de funcţie.
Totuși, este greu de înțeles o astfel de nominalizare, ţinând cont că nu cu mult timp în urmă, acum un an, pierdea fără replică alegerile locale pentru funcția de Primar al oraşului nostru în defavoarea unui candidat fără experienţă politică şi în faţa unui partid politic aproape inexistent la nivel local. Este greu de înțeles că acest mesaj rezultat din alegerile din 2016 nu a fost perceput la nivelul PSD Caraş-Severin şi numește în această poziție un candidat perdant, dintr-o generație care a reușit performața să mai pună un buchet de flori pe mormântul demnității şi verticalității poporului român”, a comentat Torma.

Primarul de la Moldova Nouă spune că a început să înțeleagă jocurile politice, dar în instalarea lui Lupu ca prefect ar fi mai mult de atât, ar fi de fapt încă o dovadă că în România nu funcționează meritocrația, nominalizările având alte criterii ascunse opiniei publice! Și, pentru că nu are încotro, nestând în puterea sa să schimbe ceva în acest sens, așteaptă de la prefectul Matei Lupu să-i înșele toate așteptările. „Dezaprob această piesă de teatru falsă și voi lupta ca viitorul copiilor noștri să fie ferit de astfel de momente. Totuși, pentru că fiecare om are dreptul la a-și repara greșelile trecutului, îi doresc domnului Prefect Lupu Matei multă înțelepciune, putere de muncă, echilibru în decizii, să dovedească că este reprezentantul Guvernului în teritoriu, să urmărească binele județului nostru, să fie un sprijin pentru toți primarii din județ și nu în ultimul rând să facă întreaga comunitate să fie mândră de reușitele dumnealui! În relația cu orașul Moldova Nouă îmi doresc să arate respect comunității și ceea ce nu a reușit să realizeze în cei 12 ani de mandat de Primar sau eu în primul an de mandat, acum să reușim împreună să punem în aplicare pentru binele comunității care ne-a onorat cu demnitatea de Primar!”, a mai spus Torma.