PSD Caraş-Severin defilează cu Victor Ponta!

Organizaţia Caraş-Severin a PSD nu s-a dezis de fostul lider al partidului, Victor Ponta. Din contră. Pe site-ul filialei judeţene nu se află nicio poză cu preşedintele Liviu Dragnea. Dar cu adversarul acestuia, Ponta, da. Şi chiar pe prima pagină.

Site-ul www.psdcs.ro, care încă pare a fi al Organizaţiei PSD Caraş-Severin, are pe homepage, ca ultime comunicate de presă, informaţii cel puţin ciudate. Despre deputatul Ion Mocioalcă, în calitate de preşedinte al Departamentului de Protecţia Mediului, Silvicultură şi Gospodărirea Apelor din cadrul PSD, funcţie pe care nu ştim să o mai ocupe. Dar şi despre validarea înfiinţării Uniunii Social Liberale de către Consiliul Naţional al PSD, informaţie însoţită de o fotografie cu Victor Ponta alături de Crin Antonescu, preşedinţii din vremea USL ai PSD şi, respectiv, PNL.

Ambele comunicate de presă sunt datate februarie 2011, semn că USL-ul nu a fost reinventat. Noutăţi am găsit însă pe pagina numită „Echipa“, unde sunt enumeraţi cei ce conduc Organizaţia PSD Caraş-Severin.

Potrivit site-ului, Biroul Permanent Judeţean are în componenţă o singură persoană, Ion Mocioalcă, cu… trei sau chiar patru funcţii: preşedinte, prim vicepreşedinte, secretar executiv, trezorier. Comitetul Executiv PSD Caraş-Severin apare cu 28 de membri. Dar nici pentru informaţiile de aici nu băgăm mâna în foc, atâta timp cât printre membrii CEx îl regăsim pe Mircea Ciobâcă, fost primar al comunei Ocna de Fier, demisionar din funcţie în februarie 2015 pentru a rămâne la muncă în Germania. Există şi o subpagină intitulată „Alegeri 2008“, unde suntem asiguraţi că vom primi informaţii „în cel mai scurt timp!“. Le aşteptăm cu interes, doar nu am ajuns decât în 2018.

Până vom primi explicaţii oficiale de la conducerea PSD Caraş-Severin despre aceste ultime informaţii de pe site-ul psdcs.ro, tragem nădejde că ne aflăm în faţa unei simple scăpări a social-democraţilor. Aceea că site-ul PSD CS a scăpat de orice actualizare timp de 10 ani.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/