Economiile își dovedesc utilitatea. Microbuzele Mercedes ajung la Caransebeș în cel mult 3 luni

Banii lăsați în Primăria Caransebeș de fostul primar Marcel Vela prind bine acum administrației gugulane. Din cele 4 milioane de lei alocate pentru reînființarea transportului public în comun la Caransebeș, au fost lăsați în contul SC Transal Urbis 582.000 de lei pentru închiderea investiției cu două microbuze care vor servi rutelor pe care nu pot intra autobuzele.

Consilierii locali au aprobat noua investiție, după ce firma care câștigase inițial licitația nu și-a onorat contractul, iar Transal Urbis a mai câștigat în instanță și despăgubiri din partea societății.

„Am ținut banii alocați cu mai mult timp în urmă și acum pot să spun că suntem în etapa finală pentru ca cetățenii să beneficieze și de transportul cu microbuze acolo unde autobuzele nu pot intra”, a menționat directorul Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu, în cadrul unei recente ședințe de Consiliu Local.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Câştigătorul licitaţiei este o firmă din Timişoara, microbuzele sunt marca Mercedes, cu o capacitate de 21 de locuri, sunt dotate cu rampă de urcare și coborâre pentru persoanele cu handicap și trebuie să sosească la Caransebeș până la jumătatea lunii aprilie.

Chimigeriu a reușit ca licitația să fie în folosul comunității, din cei 582.000 de lei economisind suma de 62.000 de lei care va fi folosită pentru achiziționarea de autocompactoare pentru gunoi.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/