PSD a trimis doi tineri la Bruxelles! Pentru viitorul Europei!

explo 1000x200

Aproape 70 de invitați din România au participat recent la o serie de dezbateri despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii, dezbateri la care județul Caraș-Severin a fost reprezentat prin Daiana Borchescu și Ioan Dăneț.

Organizate de europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, la sediul Parlamentului European, dezbaterile s-au desfășurat în parteneriat cu organizația PES activists România și Grupul S&D din Parlamentul European.

Am organizat această conferință la Parlamentul European pentru a face auzită perspectiva românească despre evoluția digitală și politicile pe care trebuie să le implementăm la nivel european. Printre invitați s-au mai aflat prim-vicepreședintele Grupului S&D, Maria Joao Rodrigues, și europarlamentarul Eva Kaili. Urmează o perioadă de reforme importante la nivelul construcției europene. Social democrații europeni sunt foarte implicați în aceste dezbateri și este foarte important ca vocea României să fie auzită. Cred că participanții din țară au făcut o impresie foarte bună și au arătat potențialul real pe care îl are România, a declarat Negrescu, președintele PES activists România.

banner 970 x 250