„PSD a rămas fără idei și încearcă să trolleze evenimentele celorlalte partide”

nicusor dan

Lipsă de idei și demonstrație de agresivitate stupidă?! Cristian Moș caracterizează în termeni duri modul în care viceprimarul Bucureștiului a încercat să deturneze conferința de presă a lui Nicușor Dan.

Președintele USR Timiș a oferit un scurt comentariu despre circul de la conferința de presă a lui Nicușor Dan. Cristian Moș spune că vechea clasă politică se simte amenințată de prezența Alianței USR-PLUS pe scena politică și consideră că modul de comportare a viceprimarului Aurelian Bădulescu este caracteristic pentru oponenții din PSD. „Toată clasa politică se simte amenințată și vedem ce s-a întâmplat la București. Nicușor Dan va fi viitorul primar al Bucureștiului. Dominic va fi viitorul primar al Timișoarei. PSD a rămas fără idei și încearcă să trolleze evenimentele celorlalte partide. Modul stupid și agresiv în care viceprimarul capitalei s-a comportat astăzi spune multe despre calitatea oamenilor din PSD”, a declarat Cristian Moș.

Conflictul a început când viceprimarul i-a adus lui Nicușor Dan un dulap, pe care l-a folosit ca metaforă pentru locul unde Nicușor Dan „a stat ascuns” în ultimele trei luni. Bădulescu i-a cerut candidatului pentru funcția de primar al Bucureștiului să păstreze distanța de doi metri și s-a poziționat lângă pupitrul de unde Nicușor Dan critica administrația locală, având o baltă imensă în spate unde s-a putut observa un bătrân care a trebuit să o evite pentru a se urca în autobuz. Aurelian Bădulescu comenta declarațiile lui Dan în timp ce le făcea și acuza falsitatea anumitor săgeți îndreptate de fostul președinte USR către administrația Firea. Scena desprinsă dintr-o piesă de Caragiale a culminat cu sosirea unui cetățean pe un scuter, care l-a apostrofat pe Bădulescu pentru comportamentul nepotrivit și l-a acuzat că nu poate urmări la televizor declarațiile lui Nicușor Dan.

Sursă foto: Digi24