„PSD a impus măsuri care au crescut veniturile la 10 milioane de români”

La început de an, senatorul Ion Mocioalcă anunță avantajele pe care le resimt 10 milioane de români din momentul în care PSD a intrat la guvernare.

Senatorul PSD Ion Mocioalcă vorbește despre beneficiile pe care le resimt românii de când PSD a intrat la guvernare. Scopul partidului a fost acela de a stopa declinul social și economic resimțit de români după doi ani de guvernare de dreapta.

„Chiar din prima lună cetățenii au putut vedea o schimbare profundă a modului de a guverna România. PSD a impus măsuri care au crescut veniturile la 10 milioane de români, s-a alocat cel mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructura de transport, s-a schimbat abordarea în privința pandemiei și a crescut bugetul la sănătății, s-au luat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri și pentru îmbunătățirea colectării taxelor și se asigură susținerea natalității și a familiilor pentru copii.”, anunță parlamentarul cărășean.

Senatorul Ion Mocioalăc consideră că, dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare, aceste măsuri n-ar fi existat astăzi. „Românii aveau nevoie de astfel de măsuri și chiar dacă unii nu le-au dorit, PSD și le-a asumat, le-a susținut și le-a făcut posibile tocmai pentru că este o perioadă critică.”