„PSD a ajuns pe limba agramaţilor şi a jigodiilor!”

Atac devastator la adresa social-democraților lansat din tabăra PMP, a aliaților PSD în Consiliul Județean Caraș-Severin!

Consilierul județean Paul Purea a comentat în termeni foarte duri schimbările care se prefigurează a avea loc în PSD după ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale. Purea nu este la prima ieșire în care îi face praf pe social-democrați, dar acum a lovit mai tare ca niciodată. 

„Toţi tâmpiţii vorbesc că PSD a ajuns pe mâna Serviciilor, când de fapt – e lesne de observat -, el a ajuns pe limba agramaţilor şi a jigodiilor, în ultimul timp fără de mască protectoare pe faţă. PSD este adevăratul «stat paralel». Aşa a fost dintotdeauna… Unul potrivnic democraţiei, statului de drept, progresului, civilizaţiei şi bunăstării poporului!”, a afirmat Paul Purea. 

PMP-istul i-a luat la țintă și pe cei care au ieșit alături de Ciolacu anunțând plecarea Vioricăi Dăncilă și instaurarea unei conduceri interimare la PSD. „Ei bine, o asemenea adunătură de oameni este similară, identică în gândire şi concept, idiomatică în limbă şi gesturi, grupărilor constituite (din activişti comunişti inculţi şi securişti cioflingari) la începutul anilor ’50. Procesul prin care trece astăzi PSD este în realitate unul de destructurare rapidă – în fapt, închiderea unui cerc impus şi nociv”, a mai spus Purea, anunțând totodată că PSD va ieşi complet şi pentru totdeauna de pe scena politică românească.