Proverbul „Să moară și capra vecinului” se potrivește mănușă în cazul unui om de afaceri reclamat încontinuu de un vecin

O investiție din zona Splai Sebeș a municipiului Caransebeș îl deranjează pe un locatar, care de câteva luni bune se tot plimbă cu plângeri pe la instituțiile județului.

Firma a construit pe un teren pe care l-a cumpărat de la o persoană juridică, un bloc cu 14 apartamente pe care le-a și vândut din faza de proiect, iar acum a reamenajat clădirea de lângă cu 12 apartamente, care se află aproape de finalizare. De afacerea caransebeșeanului s-a lovit un proprietar al unei locuințe dintr-un bloc vecin care, de când se lucrează la imobil, a tot făcut plângeri la Primăria Caransebeș, pentru a trimite Poliția Locală să-l amendeze pe omul de afaceri Darius Bogdan pe motiv că lucrează zgomotos sau că a lăsat neglijent gunoaiele rezultate în urma construcției în fața imobilului, deranjând vecinii; ba mai mult, domnul Viorel Pădureanu s-a prezentat la ultima ședință de lucru a consilierilor arătând cu degetul spre afacerea firmei SC Lucia SRL. Consilierii l-au ascultat pe reclamant, care se pare că știa în amănunt și pe ce perioadă are omul de afaceri autorizația de construcție și ce fel de clădire ar trebui să construiască și când a făcut recepția lucrării, însă aleșii locali l-au ascultat și atât, spunând că acolo unde se construiește este și gălăgie, și deranj.

Pentru că nu i-a fost suficient, locatarul a făcut plângere la Inspectoratul de Stat în Construcții Caraș-Severin, astfel că omul de afaceri s-a trezit cu un nou control, finalizat cu o amendă și cu un set de măsuri pe care omul de afaceri trebuie să le rezolve.

Administratorul SC Lucia SRL spune că este rea-voință pentru că de terenul pe care l-a cumpărat de la o firmă din Reșița și pe care a construit imobilul se îngrijea acest domn, Viorel Pădureanu, care ar fi avut și el intenții de a intermedia vânzarea acelei bucăți de pământ și de aici toată ranchiuna și toate reclamațiile. Administratorul firmei, Darius Bogdan, ne-a declarat că în prezent se lucrează la interioare la clădirea anexă, este zgomot ca la orice construcție, dar că nu a avut alte plângeri din partea vecinilor, cum că zgomotul ar fi insuportabil; cât despre gunoaie, nici vorbă, singurul deranj fiind în curtea imobilului său, pe care îl va curăța la finalul lucrărilor.