Protestele continuă, în ciuda demisiei Guvernului

Protestatarii reșițeni anunță că ies și astăzi în centrul orașului, deși marile confederații sindicale au anunțat la nivel național că suspendă manifestațiile. Membrii Blocului Național al Revoluționarilor, care au cerut autorizarea mitingurilor până pe 15 februarie, spun că nu se lasă prostiți.

Liderii CNS Cartel Alfa la nivel național au anunțat că întrerup acțiunile de protest. Deoarece Guvernul Boc şi-a depus mandatul, acţiunile sindicale se suspendă”, a anunțat printr-un comunicat de presă, Ion Homoș, secretarul General CNS “Cartel ALFA”. În ciuda faptului că liderii sindicali renunță la proteste, revoluționarii din Caraș-Severin sunt hotărâți să îndure frigul în continuare.

„Noi vrem să demisioneze adevăratul Guvern. Am câștigat o victorie prin plecarea lui Emil Boc, dar ne interesează creatorul lui Boc, Traian Băsescu”, a spus în urmă cu câteva momente, președintele ALRD, Dumitru Alexa. Reamintim că cererea de autorizare cu prelungirea protestelor până pe data de 15 februarie a fost depusă de Blocul Național al Revoluționarilor, din care fac parte toate asociațiile de revoluționari din Caraș-Severin.